Photo de la maison de charme à la dune du Truquet, découvrez le Cap Ferret

DE TRUQUET-CABINE, IN CAP-FERRET

De ideale plek om een ​​onvergetelijk moment door te brengen. Tussen strand en bos heten wij u graag welkom in deze bevoorrechte hoek van het bekken van Arcachon en meer in het bijzonder op het schiereiland Lège Cap-Ferret.

Dit charmante huis met uitzicht op de Truquet-duin, een “geklasseerde site”, biedt absolute ontspanning. U zult gecharmeerd zijn van de rust van deze privé-impasse tussen het duin en het bekken van Arcachon. Ontsnappen voor een nacht, een weekend of langer...

Découvrir les Pyrénées Ariégeoises avec Terres de Barréjat

DE KLEINE VOORDELEN VAN TRUQUET

Romantisch uitje

De Truquet-cabine combineert plezier en welzijn in een gezellige sfeer. Laad uw batterijen op terwijl u zich meeneemt naar een romantisch uitje. Het huis heeft twee slaapkamers (een bed van 160 cm, twee eenpersoonsbedden van 80 cm), badkamer – toilet, grote woonkamer: eetkamer/keuken. La Cabane du Truquet biedt gratis WiFi, airconditioning en een tuin. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.

Une cabane sur la plage

Het Truquet-duin

Heel dichtbij is het fijne zandstrand, schoon en langzaam aflopend, voor de gemoedsrust van ouders met jonge kinderen. De Dune du Truquet biedt prachtige korte wandelingen met adembenemende uitzichten. Op de beste plaatsen heeft het uitzicht op het bassin, met uitzicht op het vogeleiland tot aan de Dune du Pilat, maar ook op kampeertafels. Alles is georganiseerd voor uw grootste comfort. Kom en geniet van de vredige rust van het bekken en de wilde golven van de oceaan (verschillende stranden bereikbaar op 5 km afstand).

La dune du Truquet

Ter informatie...

  • Le Truquet betekent in het Occitaans een kleine heuvel…. Ook vindt u aan de oceaan de Truc Vert (prachtig bewaakt strand).

  • Petit Piquey een klein duin

  • Het dorp Jacquets dankt zijn naam aan het Gasconse woord voor houtsnip, “jaquet”.